Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

FlixBus i samarbete med norska flygbussar

Oslos flygplats Gardermoen blir tillgängligare genom ett samarbete mellan FlixBus och norska Flybussen. Foto: Avinor.

Expressbussjätten FlixBus och norska Flybussen inleder samarbete. Det innebär att resenärer som bokar sin resa via FlixBus´ bokningsplattform nu också kan resa hela vägen till eller från Oslos flygplats Gardermoen. Resenärer som bokar biljetter via FlixBus får en öppen biljett mellan Oslo och Gardermoen som kan nyttjas hos Flybussen för samtliga avgångar under samma dygn vilket underlättar tidspassningen för bytet vid Oslo bussterminal. Samarbetet börjar gälla från torsdag den 1 november.

– Det gläder oss att inleda samarbete med Flybussen och att kunna lägga till Oslo flygplats som en FlixBusdestination, berättar Jelena Jovanovic, presschef på FlixBus Sverige.

– Samarbetet gör det enkelt för kunder att boka hela resan på ett och samma ställe. Flybussens flexibla avgångar från Oslo erbjuder ett stressfritt och smidigt sätt att ta sig hela vägen till Gardermoen.

FlixBus köpte i våras Swebus och integrerar de båda företagens linjenät. Tidigare sålde Swebus resor med Flybussen och idag erbjuder FlixBus motsvarande via sina bokningsplattformar. Den sista sträckan från Oslo bussterminal till Gardermoen körs i regi av Flybussen som avgår varje 30:e minut.

– Vi ser att många från Värmland och Västra Sverige använder Oslo Gardermoen flygplats när de ska ut och resa, berättar Harald Fleisje, marknadschef för Flybussen i Oslo.

Taggat som: , , , , ,

Categorised in: Internationellt, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)