Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Klart med nya trafikutskottet

Riksdagshuset i Stockholm. Foto: Reinhard Onasel/Wikimedia Commons.

Riksdagen valde på tisdagen de ledamöter som under åren 2018 – 2022 ska ingå i de femton riksdagsutskotten. För trafikutskottets del blev det en hel del nya namn med Jens Holm(V) som ordförande och Anders Åkesson(C) som vice ordförande.

Här är ledamöterna i trafikutskottet:

Anna-Caren Sätherberg (S), Jessica Rosencrantz (M), Jasenko Omanovic (S), Edward Riedl (M), Jimmy Ståhl (SD), Teres Lindberg (S), Anders Åkesson (C), Jens Holm,(V) ordförande, Sten Bergheden (M), Thomas Morell (SD), Johan Büser (S), Magnus Jacobsson (KD), Elin Gustafsson (S), Helena Gellerman (L), Patrik Jönsson (SD), Emma Berginger (MP), Anders Hansson (M).

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)