Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny chef för Transportföretagens arbetsgivarservice

Annika Nordin, ny chef för Transportföretagens arbetsgivarservice. Foto: Ulo Maasing.

Annika Nordin har tillträtt som chef för arbetsgivarservice på Transportföretagen inom Svenskt Näringsliv. Hon fortsätter också som förhandlingschef för Sveriges Bussföretag och biträdande förhandlingschef för Biltrafikens Arbetsgivareförbund.

Annika Nordin efterträder Anders Norberg som chef för arbetsgivarservice och som går i pension till sommaren. Han arbetar nu och fram till dess som förhandlingschef för Biltrafikens Arbetsgivareförbund.

– Det är fantastiskt kul att få ansvar för Transportföretagens arbetsgivarservice. Våra juridiska tjänster är navet i medlemskapet hos Transportföretagen och därför är det viktigt att nu fortsatt utveckla våra tjänster, expertis och kompetens för bästa möjliga medlemsnytta.

– Närmast i tid kommer vi bland annat att ta sats inför kommande avtalsår 2020 för konkurrenskraftiga kollektivavtal, säger Annika Nordin.

– Vi är mycket glada över vår rekrytering av Annika Nordin som chef för arbetsgivarservice. Det innebär kontinuitet för Transportföretagen genom att vi behåller och samtidigt utvecklar vår egna kompetens, säger Mattias Dahl, vd Transportföretagen.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)