Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Kraftig expressökning mellan Karlstad och Oslo

Fördubblar till Oslo från Karlstad. Foto: Nettbuss Bus4You.

Expressbusstrafiken mellan Karlstad och Oslo utökas kraftigt i vår. Från den 15 april sätter Nettbuss Bus4You in splitter nya bussar på linjen, samtidigt som man ökar utbudet med fyra nya dagliga turer i vardera riktningen. Satsningen kommer samtidigt som det pågår ett järnvägsarbete på samma sträcka, vilket innebär att tågen kommer köra med reducerat antal turer.

De nya bussarna kommer att trafikera Västerås/Örebro/Karlstad till Oslo, en utökning med fyra dagliga turer i vardera riktningen. Det innebär även att Oslo-Arlanda förstärks tur och retur.

– Sedan sensommaren 2018 har vi sett en snabb, positiv utveckling med stor efterfrågan och vi genomför därför satsningen för att utöka med vår primära produkt Nettbuss Bus4You för karlstadborna. Investeringen ligger på tio miljoner kronor, säger Nettbuss Travel försäljningschef Elvir Rascic.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)