Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Keolis rekryterar HR-chef från MTR

Johanna Thermaenius, ny HR-direktör vid Keolis Sverige.

Bussoperatören Keolis Sverige har rekryterat Johanna Thermaenius till posten som HR-direktör i företaget. Hon kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och hon tillträder sin nya tjänst i januari 2020. Johanna Thermaenius kommer närmast från tågoperatören MTR Nordic där hon har haft en tjänst som Head of Talent Management & Leadership Development.

Innan dess arbetade hon som HR- och kommunikationschef på MTR Tunnelbanan och hon har även varit med i uppstarten av snabbtågbolaget MTR Express som HR- och kommunikationschef.

– Johanna Thermaenius kommer att driva utvecklingen av våra HR-frågor med fokus på Performance management, ledarskap och kompetensförsörjning. Vi bedriver en personalintensiv verksamhet där HR har en nyckelroll i organisationen och Johanna kommer med sin bakgrund i branschen och gedigna erfarenhet att bli en viktig del i Keolis fortsatta utveckling, säger Jan Kilström, vd för Keolis Sverige.

– En av mina starkaste drivkrafter är att bidra till utvecklingen av både människor och organisationer, säger Johanna Thermaenius.

Keolis har ett stort fokus på säkerhet, hållbarhet, medarbetarengagemang och kundnöjdhet. Jag är otroligt stolt över att få vara med i den fortsatta utvecklingen av Keolis och jag är väldigt motiverad att vidareutveckla HRs kompetensområde och att tillsammans med alla medarbetare vara en del av den gemensamma ut

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)