Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny näringspolitisk expert hos bussföretagen

Karin Atthoff är ny näringspolitisk expert hos Sveriges Bussföretag. Foto: Ulo Maasing.

Sveriges Bussföretag får en ny näringspolitisk expert. Det är Karin Atthoff som har anställts inom Transportföretagen och kommer att arbeta åt såväl Sveriges Bussföretag som åt bussbranschens forsknings- och utvecklingsfond BR. Hon efterträder Carl-Johan Wärn.

De senaste femton åren har Karin Atthoff arbetat med företagsfrågor, näringspolitik och påverkansarbete med målet att förbättra villkor och förutsättningar för företag, på lokal, regional, nationell och EU-nivå.

Hon har erfarenhet från medlemsstyrda näringslivsorganisationer, offentlig sektor samt från internationella organisationer. Karin har bland annat arbetat på Svenskt Näringslivs Brysselkontor med inre marknadsfrågor och hade då kontakt med bland andra Sveriges Bussföretag.

Karin Atthoff tillträder sin nya tjänst den 1 november.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)