Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Scandorama bästa bussresearrangör i Norge

Joakim Bengtsson, Jeanette Larsson och Gustav Wenning från Scandorama tog emot priset som ”Årets bästa Bussresearrangör” på norska Grand Travel Award i Oslo.

Bussresearrangören Scandorama, som i år firar sitt 40-årsjubileum, tilldelades på torsdagskvällen priset som Årets Bästa Bussresearrangör i Norge. Priset delades ut på resebranschens egen Oscarsgala i Oslo, Grand Travel Award, Vinnarna i galan har röstats fram av Norges resebyråer.

– Vi är otroligt glada och stolta över att återigen ta emot utmärkelsen som Årets Bästa Bussresearrangör, stort tack till alla som röstat på oss! I år är det 40 år sedan våra första bussar rullade ut i Europa och därför känns det extra roligt att bussresandet nu är populärare än någonsin, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig på Scandorama.

Klimatdebatten har gjort att många fått upp ögonen för bussen. Sedan 2018 har Scandoramas bussresor ökat med femton procent. Genom att resa kollektivt minskar utsläppen per person och med det miljövänliga drivmedlet HVO blir fördelarna för klimatet ännu större, till och med bättre än tågresor, vilket bland andra Sveriges Bussföretags Oscar Sundås visade på Setradagarna i Vetlanda nyligen, vilket du kan läsa mer om här.

– Fler och fler upptäcker fördelarna med att åka på bussemester säger Jeanette Larsson.

– Med våra komfortbussar reser du både bekvämt och klimatsmart och får massor av upplevelser längs vägen. Våra bussar är i den högsta miljöklassen och körs på det fossilfria och förnybara drivmedlet HVO.

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)