Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Jönköpingsföretag utvecklar i Västmanland

Infospread utvecklar VL:s mobilapp. Foto: VL.

Jönköpingsföretaget Infospread har vunnit uppdraget att utveckla den nya appen för resesökning och biljettköp i Västmanland, VL-appen. Infospread vann upphandlingen i konkurrens med sex andra företag. Upphandlingen gjordes av Region Västmanland och Kollektivtrafikmyndigherten i regionen.

Infospread levererar idag mobilappar till 14 länstrafikbolag/regionala kollektivtrafikmyndigheter i Sverige och till 22 städer i Polen.

– Vi tar nu fram en ny design av app för VL, med nya funktioner och lösningar. Vi gör det med stor erfarenhet och stabilitet eftersom vi har levererat mobilappar för kollektivtrafik ända sedan 2005, säger Erik Arnalid som är affärschef på Infospread.

Syftet med upphandlingen har varit att utveckla en attraktiv app för VL:s resenärer med bland annat bättre service, information och betalningsmöjligheter liksom möjligheter till fortsatt utveckling, support och underhåll av appen.

Infospread framhåller att det är ett viktigt kontrakt man nu vunnit. Avtalet löper över ytterligare tre år med möjlighet till förlängning på fyra år.

– Det gör det lättare att behålla spetskompetent personal och fortsätta att utveckla attraktiva produkt- och tjänstelösningar för informationsspridning inom kollektivtrafiken. Det är en bransch som går en spännande framtid till mötes. Inte minst med anledning av regeringens nyligen framlagda utredning om gemensamt biljettsystem. Infospread är väl rustat för framtiden redan nu, skriver Infospread i ett pressmeddelande.

Share Dela

Taggat som: , ,

1 kommentar »

Trackbacks

  1. Vunnen upphandling! - Infospread

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)