Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Comeback för bussresebranschen

Föreläsarna i Busworlds första webseminarium om bussresebranschens comeback.

I början av augusti inleder den stora bussmässan Busworld en serie nya, kostnadsfria, webseminarier för att hjälpa bussresebranschen att komma igen under och efter covid-19-pandemin. De websända seminarierna arrangeras av Busworlds kunskapsforum Busworld Academy på temat Bussresebranschens comeback – digitala strategier och framgångsrika exempel. Det första seminariet hålls den 5 augusti.

Utgångspunkten för seminarierna är att bussresebranschen måste återerövra resenärernas förtroende för att få tillbaka passagerarna ombord, både under och efter covid-19-pandemin. Där kan digitala redskap ha en viktig roll – ju enklare att boka, desto tidigare kommer resenärerna att göra det. I seminarieserien kommer olika digitala redskap och hur de kan användas att tas upp.

Seminarierna är inte bara inriktade på bussturism utan även på expressbusstrafik.

Det första seminariet i serien hålls den 5 augusti klockan 15 och pågår 75 minuter. Seminariespråket är engelska och spanska. Deltagande är avgiftsfritt, men man måste registrera sig i förväg vilket kan göras genom att klicka här.

Taggat som: , ,

Categorised in: Busworld, Internationellt, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)