Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Covid-19: Trafiksäkerhetskonferens skjuts upp till nästa år

Den stora trafiksäkerhetskonferensen Tylösandsseminariet skjuts upp till nästa år. Foto: MHF.

Arrangörerna av den årliga, stora trafiksäkerhetskonferensen Tylösandsseminariet, har beslutat att ställa in årets upplaga. Ursprungligen skulle seminariet ha hållits i Tylösand i början av september, men på grund av covid-19-pandemin sköts arrangemanget framåt till den 2 – 3 november i Stockholm. Nu har arrangörerna gett upp hoppet att kunna hålla seminariet i år.

– Vi har hållit tummarna för att covid-19 inte skulle vara ett aktuellt problem för Tylösandsseminariet i november. Hela våren och sommaren har vi noga följt utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Nu har restriktionerna förlängts till att preliminärt gälla hela året ut. Därför har vi tvingats fatta det svåra beslutet att inte genomföra årets upplaga av Tylösandsseminariet. Vi ställer in.

– Vi återkommer med nya friska krafter 31 augusti – 1 september 2021, då åter i Tylösand, skriver MHF:s vd Göran Sydhage i en information.

Tylösandsseminariet hölls första gången 1957. Arrangörer är MHF, Trafikverket, Transportstyrelsen, VTI, Polisen, Folksam, Bil Sweden och Motormännen.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)