Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Fler bussar i Skåne på grund av värmebölja

Värmeböljan får Skånetrafiken att öka kapaciteten till stränderna. Foto: Skånetrafiken.

De kommande dagarnas värmebölja får Skånetrafiken att redan från och med torsdagen förstärka trafiken på en rad busslinjer som går till regionens stränder. Samtidigt uppmanar Skånetrafiken resenärerna till att fortsatt visa hänsyn, inte kliva på bussar som ser fulla ut och fundera en extra gång på om det är möjligt att cykla eller promenera till stranden i det fina vädret – allt för att undvika trängsel ombord.

– Vi har gjort det vi kunnat för att sätta in extra trafik för att tillmötesgå skåningarnas längtan efter att komma ut till havet och bada. Men vi behöver ändå resenärernas hjälp för att undvika trängsel.

– Hjälps vi alla åt med att ta ansvar så hoppas vi kunna undvika trängsel, säger Saman Tondnevis, Affärsområdeschef Buss vid Skånetrafiken.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)