Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Förlängt i Stockholm för Samtrans

Samtrans Omsorgsresor har fått förlängt avtal med Stockholms stad. Foto: Samtrans.

Samtrans Omsorgsresor, som ägs av Nobina, får sitt avtal med Stockholms stad förlängt, sedan staden har beslutat att utnyttja optionsåret i trafikavtalet. Därmed förlängs avtalet mellan Stockholm och Samtrans fram till den 4 mars 2022.

– Vi på Samtrans är väldigt stolta och glada över det fortsatta förtroende vi har fått och ser fram emot att ytterligare utveckla samarbetet tillsammans med Stockholms Stad, säger Samtrans Marknadschef, Eric Steijer.

Under 2019 utförde Samtrans Omsorgsresor ca 500 000 resor inom avtalet med Stockholms Stad. Kunderna är personer som av olika skäl inte har möjlighet att resa med den allmänna kollektivtrafiken. Årligen beräknas ca 2700 personer resa med Samtrans inom områdena; skola, äldreomsorg och LSS.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)