Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Europeisk mobilitetsmässa blir digital

Efter att först ha skjutits upp ett halvår är det nu klart att mobilitetsmässan European Mobility Expo i Paris i år endast blir digital. Foto: European Mobility Expo.

Covid-19-pandemin slår nu ut ytterligare en kollektivtrafikmässa i Europa. Det är den europeiska mobilitetsmässan, European Mobility Expo i Paris som kommer att arrangeras som ett helt digitalt evenemang. Ursprungligen skulle mässan ha ägt rom i juni i mässhallarna vid Porte des Versailles i Paris. På grund av pandemin sköts mässan fram till mitten av december, men nu har arrangörerna beslutat att evenemanget ska vara helt digitalt den 15 och 16 december.

Mot bakgrund av den snabbt ökande smittspridningen har arrangörerna bedömt att ett fysisk arrangemang inte kan genomföras eftersom utställarnas och besökarnas säkerhet inte kan garanteras.

– Vi är mycket besvikna, men anser att vi inte har något annat val än att ställa in den fysiska mässan. Vi vill inte riskera att alla våra besökare och utställare med några dagars varsel ska ställas inför en situation där eventet stoppas, Vi kan inte garantera deltagarnas säkerhet, inte heller att våra utställare får tillräckligt många besökare, säger Anne Gérard, ordförande för den organisation som arrangerar mässan.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)