Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Keolis i Karlstad dansar loss

Jerusalem Challenge har nått svensk bussbransch och Keolis i Karlstad.

Över hela världen dansas det nu Jerusalema, eller Jerusalema Challenge.  – brandmän, sjukvårdspersonal och en rad andra arbetsplatser har tagit upp dansen som har blivit den stora globala flugan under covid-19-pandemin. På youtube finns massor av videor från hela världen – och nu dansar även svensk bussbransch Jerusalema Challenge.

Först ut är, såvitt vi vet, Keolis i Karlstad som kör tätortstrafiken i solstan på uppdrag av Karlstadsbuss. Tipsa oss gärna om ni vet fler exempel från bussbranschen – här hemma eller internationellt.

Men njut nu av Jersualema Challenge i Keolis Karlstads version:

Taggat som: , , , ,

Categorised in: Buss-TV, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)