Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Samtrans expanderar till Sörmland

Samtrans Omsorgsresor expanderar.

Nobinaägda Samtrans Omsorgsresor expanderar till Sörmland genom att på uppdrag av Region Sörmland svara för serviceresor i Flen. Sedan månadsskiftet har Samtrans fyra specialfordon och fem personbilar i drift där.

Redan i december 2020 bidrog Samtrans på kort uppstartstid Region Sörmland med 10 bilar, detta då dåvarande leverantörs avtal hastigt upphörde. Uppdraget löpte då fram till 31 januari

Regionen gjorde under denna period en direktupphandling med trafikstart 1 februari och avtalsslut sista december 2021. Upphandlingen var indelad i flera områden baserat på geografiskt läge och fordonstyper. Samtrans la då anbud på området Flen och vann den upphandlingen.

– Det känns otroligt roligt att vi nu har möjlighet att bidra med erfarenhet, hög kvalitét och kompetenta förare, även till invånarna i Flen, säger Samtrans marknadschef Eric Steijer.

– Vi växer nu även utanför Stockholm och vi har en kapacitet och stark organisation för att etablera oss på fler platser, vi ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten för både resenärer och samhället.

Share Dela

Taggat som: , , , ,

1 kommentar »

  1. Företaget som lämnade heter Trend Taxi och de fick göra samma sak i Uppsala och Värmland. Finns mer information om företaget på http://www.transportarbetaren.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)