Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Buss-TV: På tur med en Mercedes Sprinter/Altas

Tom Terjesen och Magne Håheim provkör inte bara en Mercedes-Benz Sprinter/Altas. De bjuder också på en spännande reseupplevelse i den här upplagan av Buss-TV.

Våra kollegor på norska bussmagasinet, Magne Håheim och Tom Terjesen, ger sig idag ut och provkör en Mercedes-Benz Sprinter påbyggd av Altas. Men de bjuder inte bara på en provkörning utan letar också efter ett hiskeligt odjur.

Magne och Tom tar er med på en tidsresa som också kan fungera som tips för den som arrangerar bussresor till Norge. Färden går till Seljord, Åmot och Rjukan. Våra djärva förare letar också efter Seljordsormen, Selma på svenska, en legendarisk sjöorm som sägs leva i den 13 km långa sjön Seljord. De besöker också norska krigsminnen i och runt Rjukan.

 

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)