Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Hastigt byte i taxitoppen

Bawer Coskun, tillförordnad förbundsdirektör för taxiförbundet. Foto: Svenska Taxiförbundet.

Svenska Taxiförbundet har genomfört ett hastigt byte i toppen. Claudio Skubla, som har varit förbundsdirektör i förbundet sedan 2015, har lämnat posten och efterträtts av Bawer Coskun som förra veckan utsågs till tillförordnad förbundsdirektör i organisationen, där han tidigare varit styrelseledamot.

– Jag ser fram emot att få fördjupa mitt arbete i Svenska Taxiförbundet. En stor utmaning väntar då branschen lidit svårt under pandemin. Vi går nu mot ljusare tider där Taxinäringen har goda framtidsutsikter i den gröna omstart som Sverige har framför sig. Taxi kommer att spela en allt viktigare roll som komplement till kollektivtrafiken när städerna växer och stadsplanerarna vill begränsa antalet privatbilar och parkeringsplatser. Det är en stark trend vi har sett tidigare, men som fått en oväntad skjuts framåt efter pandemins intåg i våra liv, säger Bawer Coskun.

Det var först på tisdagen som Taxiförbundet gick ut med information om skiftet på chefsposten, trots att det genomfördes den 3 maj.

Under Claudio Skublas tid som förbundsdirektör har det varit stor omsättning bland medarbetare på taxiförbundets kansli.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)