Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Buss-TV: Årets turistbuss 2021 – följ med till Slovenien

Den internationella juryn för Coach of the Year samlad i Bled, Slovenien, framför de fyra bussar som konkurrerade om utmärkelsen.

Det är dags att utse årets turistbuss, Coach of the Year, 2021. För ett par veckor sedan samlades den internationella bussjuryn i Slovenien för att utse vilken turistbuss som ska få den prestigefyllda utmärkelsen. Fyra bussar deltog: Volvo 9700 DD, VDL Futura FDD2, Setra S511HD och Neoplan Cityliner.

I juryn representeras Sverige av bussmagasinet.se och vinnaren kommer att offentliggöras om några veckor. Men här kan du få en smakbit från testdagarna i det vackra Slovenien och med Magne Håheim från vår norska kollega bussmagasinet.no bakom ratten. Njut!

Taggat som: , , , ,

Categorised in: Buss-TV, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)