Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny säkerhetsdirektör på Arriva

Kenny Bungss, ny säkerhetsdirektör på Arriva Sverige. Foto: Arriva.

Arriva Sverige får ny säkerhetsdirektör Det är Kenny Bungss som tar över efter den hittillsvarande säkerhetsdirektören Bengt Ohlin som går i pension, men som kommer att vara kvar som resurs i Arrivas säkerhetsavdelning fram till oktober 2022.

– Jag började min resa på Arriva som trygghetschef för drygt fem år sedan. Under dessa år har mycket hänt – vi har nu en trygghetsstrategi, processer och rutiner kring polisanmälningar, en stark samverkan med huvudmän, kommuner och polisen, klara instruktioner till vår operativa personal och ett trygghetsindex, för att nämna några saker. Vi har också ett gott renommé inom branschen, vilket är glädjande, säger Kenny Bungss.

– Min ambition är att fortsätta att utveckla säkerhetsavdelningen tillsammans med mina medarbetare där vi fortsatt kommer att ha målet att alla medarbetare och resenärer alltid ska vara säkra och känna sig trygga i kollektivtrafiken.

Share Dela

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)