Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny presschef hos Scania

Erik Bratthall, ny presschef hos Scania.

Buss- och lastbilstillverkaren Scania har utnämnt Erik Bratthall till ny presschef. Han tillträder med omedelbar verkan och efterträder Hans Åke Danielsson som i somras gick i pension efter 32 år inom Scania.

Erik Bratthall kommer närmast från Arla Foods Sverige, där han varit presschef. I den rollen har han bland annat kommunicerat Arla Foods hållbarhetsagenda, som inkluderar företagets resa mot hållbara transporter och logistik.

Bratthall har tidigare varit presschef för Visita och pressekreterare till dåvarande miljöminister Lena Ek och näringsminister Maud Olofsson.

– Att transportsektorn över hela världen snabbt blir hållbar är en nödvändighet för att nå klimatmålen. Scania leder och driver skiftet till utsläppsfria tunga transporter och det ska bli spännande att bli en del av denna resa, säger Erik Bratthall.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)