Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Öppet fram även i Halland

Den 9 februari öppnas framdörrarna även på bussarna i Halland. Foto: Hallandstrafiken.

Allt fler framdörrar öppnas nu med anledning av att regeringen häver flertalet pandemirestriktioner den 9 februari. På måndagen blev det klart att framdörrarna öppnas samma dag även för de bussar som kör åt Hallandstrafiken. Där har bussarnas framdörrar varit stängda sedan den 13 januari med anledning av den ökade smittspridningen.

– Det känns bra att vi så snabbt åter kan öppna upp våra framdörrar, för en så normal vardag igen för våra kunder och förare. Detta har varit möjligt genom en bra och nära dialog med våra trafikföretag och där fokus varit att upprätthålla trafiken för våra kunder och samtidigt skydda förarens arbetsmiljö, säger Daniel Bernhardt Trafikchef på Hallandstrafiken.

– Nu ser vi alla fram emot ljusare tider och hälsar alla välkomna ombord igen!

Redan i förra veckan beslutade bland andra SL i Storstockholm, Västtrafik och Uppsala att öppna framdörrarna på bussarna.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)