Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Trafikapp i samarbete för att hålla liv i mobilen

Nobinas reseplanerare Travis inleder samarbete med Brick för att hålla liv i mobilen. Bild: Nobina.

Ingen har glädje av en reseplanerare som man inte kan använda därför att batteriet i mobilen är slut. Nobinas reseplanerare Travis inleder därför ett samarbete med företaget Brick Technology. Samarbetet ska göra det möjligt för Travis användare att i appen hitta Bricks portabla powerbanks för laddning av mobiltelefoner. Men det gäller naturligtvis att agera innan mobilen dör…

I reseplaneraren Travis kopplas kollektivtrafik, bildelning, elsparkcyklar och taxi samman med både reseinformation och on demand-tjänster i realtid. Appen har nu blivit den största och snabbast växande plattformen för kombinerad mobilitet eller MaaS (Mobility as a Service) i Sverige. Från och med nu kan man också hitta Bricks portabla laddare i Travis karta.

– Att Brick nu samarbetar med Travis känns helt naturligt för utvecklingen av mobilitet där mobiltelefonen står i centrum för användandet. Hur många procent mobilbatteri du har kvar ska inte avgöra hur din dag kommer se ut. I och med att det nu är möjligt att hyra en Brick powerbank med Travis-appen hoppas vi kunna bidra till en smidigare upplevelse med säkrare resor, säger Emil Esselin vd på Brick.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)