Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny marknadschef i Nobinaföretag

Jana Odinsman, ny marknadschef för Nobina Care och Samtrans Omsorgsresor. Foto: Samtrans.

Ny marknadschef för de båda Nobinaföretagen Nobina Care och Samtrans Omsorgsresor blir Jana Odinsman. Eric Steijer som blir affärschef på Nobina Mobility. Jana Odinsman började på Samtrans 2020 som chef för ekonomi och affärsutveckling.

I sin nya roll som marknadschef får hon nu ett helhetsansvar för bolagets varumärke, anbudsarbete och affärsutveckling. Nytt är också att verksamhets- och affärsutveckling kommer att flyttas över till marknadsavdelningen. Med sig in i sitt nya team tar hon Emma Fuxin och Daniel Sandfeldt, som tidigare arbetat med projektledning och verksamhetsutveckling på Samtrans.

Jana Odinsman kommer även i sin nya roll att vara en del av Samtrans ledningsgrupp och tar även plats i styrelserna för de båda trafikföretagen Göteborgs buss och Telepass.

– Jag är stolt över att få arbeta på ett innovativt bolag som stöttar samhället när det behövs som mest. Under pandemin har vi på Samtrans drivit en omfattande förändringsresa där vi förutom att ha etablerat oss på nya marknader inom omsorg så som nationell provtagning av covid 19, även förstärkt vår position genom strategiska bolagsförvärv och konkurrenskraftiga anbud, säger Jana Odinsman.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)