Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny HR-direktör hos Keolis

Ulrika Ek, ny HR-direktör hos Keolis Sverige.

Keolis Sverige har utsett ny HR-direktör, d v s personaldirektör. Det är Ulrika Ek som närmast kommer från posten som HR-direktör på Securitas Sverige. Tidigare har hon haft olika HR-roller hos såväl MTR Nordic som Keolis.

Hon har således od erfarenhet av kollektivtrafikbranschen från MTR och Keolis. Att Ulrika nu väljer att gå tillbaka till Keolis och anta rollen som HR direktör ser bolagets VD Jan Kilström som mycket positivt.

– Ulrika Ek har helt rätt kompetens för uppdraget, hon har både djupgående erfarenhet av att leda HR avdelningar och god kännedom om kollektivtrafikbranschen. Personalen är vår viktigaste resurs och den här rekryteringen borgar för ett modernt och verksamhetsnära HR-arbete, säger Keolis vd Jan Kilström.

Ulrika Ek tillträder sin nya roll under hösten.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)