Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny kommunikatör hos Sveriges Bussföretag

Yasemin Celebi. Foto: Sveriges Bussföretag.

Bransch- och arbetsgivar-organisationen Sveriges Bussföretag har nu anställt Yasemin Celebi som kommunikatör. Sedan i somras har hon bistått Sveriges Bussföretag som extern konsult. Yasemin Celebi har tidigare arbetat som kommunikatör i flera olika organisationer och bolag och har dessutom bland annat läst journalistik, digital kommunikation och grafisk formgivning samt statsvetenskap.

– Allt det arbete som görs av experter och engagerade medlemmar inom Sveriges Bussföretag inom olika branschfrågor behöver kommuniceras för att vi ska kunna påverka och förändra branschens villkor i positiv riktning. Jag är därför väldigt glad att Yasemin valt att arbeta hos oss på heltid. Hon kommer arbeta nära kollegorna på Transportföretagens kommunikationsavdelning, säger Anna Grönlund, branschchef på Sveriges Bussföretag.

– Det är glädjande att få komma in i en organisation som brinner för så viktiga frågor. I korridorerna, på lunchen, på möten präglas samtalen med vad vi kan göra bättre för branschen. Att få vara del av en så engagerad organisation är något jag är väldigt tacksam över och jag ser fram emot alla frågor vi kommer jobba vidare med och kommunicera ut till berörda, säger Yasemin Celebi.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)