Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Tallink Silja ökar mellan Stockholm och Åbo

Baltic Princess återvänder till rutten Stockholm – Åbo över sommaren. Foto: Marko Stampehl.

Tallink Siljas fartyg Baltic Princess återvänder till rutten Stockholm – Mariehamn – Åbo under sommaren, närmare bestämt under perioden 22 maj – 3 september. Sedan i september har fartyget trafikerat rutten Kapellskär – Långnäs – Åbo. 22-timmarskryssningarna mellan Kapellskär och Åbo fortsätter fram till den 21 maj och återupptas den 4 september nästa år.

– Vi gör förändringen i sommar därför att vi då har ett stort antal passagerare för vilka det är viktigt att resa direkt mellan Stockholm och Åbo. Linjen är viktig för våra internationella passagerare sommartid och många av dem reser endast en väg mellan Finland och Sverige, säger Nina Honkaranta, regionchef i Åbo för Tallink Silja.

Från Stockholm kommer Baltic Princess att gå dagligen klockan 07.10 med ankomst i Åbo 19.15. I motsatt riktning seglar fartyget från Åbo klockan 20.15 och ankommer Stockholm klockan 06.10

Taggat som: , , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)