Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

EkmanBuss i samarbete med Hammarby Fotboll

Samarbetar: Johan Ekman (vd EkmanBuss), Richard von Yxkull (vd Hammarby Fotboll) och, Fredrik Anrin (verksamhetschef på EkmanBuss Flexibussitet).

EkmanBuss Flexibussitet och Hammarby Fotboll har skrivit ett fyraårigt samarbetsvavtal. Avtalet innebär att EkmanBuss officiell busspartner för Hammarby Fotboll Dam, Herr och HTFF (Hammarby Takang-fotbollsförening). EkmanBuss har även valt att under samarbetstiden vara delaktig i Samhällsmatchen som är samlingsnamnet för Hammarby Fotbolls insatser i samhället.

– För mig är bussar en passion och en tradition med en personlig historia där min kärlek för bussar växte fram från balkongen på Karlaplan. Mitt hjärta brinner extra mycket för att kunna vara med och förverkliga olika samhällssatsningar och jag ser fram emot att EkmanBuss tillsammans med Hammarbyfamiljen kan driva på nyckelfrågor. Jag är övertygad om att EkmanBuss och Hammarby Fotboll med hela sin organisation delar samma passion, gemenskap, tradition, kultur och framför allt respekt för våra medmänniskor, säger Johan Ekman, grundare och vd på EkmanBuss.

Ambitionen med samarbetet är att ge den sportsliga verksamheten de absolut bästa, säkraste och mest hållbara transporterna som går och på sikt även kunna erbjuda föreningens ungdomslag bra förutsättningar vid restillfällen, framhåller EkmanBuss Flexibussitet med anledning av avtalet.

– Samarbetet ger inte bara vår sportsliga verksamhet en transport av högsta klass utan också en långsiktig samarbetspartner som stärker Hammarby Fotbolls alla delar, säger Richard von Yxkull, VD på Hammarby Fotboll.

– En av de stora anledningarna till att Hammarby Fotboll och EkmanBuss väljer att ingå ett samarbete är att vi har en god samsyn kring jämställdhet, service och kvalité, säger Erik Sundin, Key Account Manager på Hammarby Fotboll.

– Vi har en ömsesidig samsyn där vi värdesätter tradition, kultur och passion. Kärlek, gemenskap och respekt är tre helt givna ledord för oss, säger Fredrik Anrin, verksamhetschef på EkmanBuss Flexibussitet.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)