Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bussigt i Prideparaden för att fira mångfalden

Nobina deltog i paraden med en specialdekorerad Mercedes-Benz eCitaro elbuss.

I strålande sol fyllde Prideparaden i Stockholm på lördagen gatorna i de centrala delarna av huvudstaden. Över 50 000 personer tågade i paraden och närmare 500 000 stockholmare kantade gatorna. Även buss- och kollektivtrafikbranschen var representerade bland de mer än 150 ekipagen i paraden. Årets tema för Stockholm Pride var ”Fira mångfalden”.

Nobina Sverige, Samtrans och Vy Flygbussarna deltog med specialdekorerade bussar omgivna av glada medarbetare. Stockholm Pride sponsras i år också av bland andra buss- och lastbilstillverkaren Scania och av SL.

Bland bekanta ansikten från branschen såg vi bland andra Svensk Kollektivtrafiks vice ordförande Kristoffer Tamsons (M), Nobinas koncernchef Henrik Dagnäs, Nobina Sveriges vd Martin Pagrotsky och kommunikationschef David Erixon. Här är några bilder från branschens deltagande i paraden, samtliga fotograferade av Ulo Maasing.

Love is love, förkunnade Vy Flygbussarna.

Medarbetare från Vy Flygbussarna.

Även Samtrans deltog i paraden.

Nobinamedarbetare i Stockholm Pride.

Vy Flygbusssarna.

Inga väskor i bagageutrymmet på flygbussen…

Scania är en av Stockholm Prides sponsorer men deltog inte med någon buss, däremot med den här och flera andra rllastbilar.

Taggat som: , , , , ,

1 kommentar »

  1. Kul parad i år! Och bra väder! Härligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)