Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Körkort blir endagsbiljett på buss och tåg

Körkortet gäller som biljett på Östgötatrafikens bussar och tåg den 21 september. Foto: Ulo Maasing.

Den 21 september gäller körkortet som biljett på den allmänna kollektivtrfiken i Östergötland. Det är ett erbjudande från Östgötatrafiken i samarbete med Energikontoret på Region Östergötland och kommunerna i regionen. Bakgrunden är den europeiska mobilitetsveckan den 16 – 22 september.

På utvalda platser bjuds dessutom resenärer i kollektivtrafiken på frukost. Dessutom bjuds det på underhållning av musiker.

– Vi vill visa uppskattning till de kunder som väljer att resa hållbart med Östgötatrafiken redan idag. Men också väcka en tanke hos de som oftast väljer bilen då vi är övertygade om att fler skulle kunna åka kollektivt oftare. Den 21 september får bilister därför testa oss och kan resa med körkortet som biljett, säger Per Nelson, marknadschef på Östgötatrafiken.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)