Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nya zoner gav knökfull pendelparkering

Nya zoner i kollektivtrafiken gav knökfull pendelparkering. Foto: Västtrafik.

När Västtrafik införde nya zoner i mitten av augusti blev det knökfullt på pendelparkeringar utanför Kungälv. Parkeringskaos, beskriver SR P4 Göteborg situationen på pendelparkeringen i Ytterby eftersom massor av bilister nu använder parkeringen för att sedan resa vidare med kollektivtrafiken.

– Den nya zonindelningen är väldigt positiv och gör att det blir billigare att resa kollektivt. Jag ser framför mig att vi ska använda mark i Ytterby som inte används idag, men som ligger lite längre från stationen, säger Jonas Andersson (S), samhällsbyggnadsråd i Kungälv till P4 Göteborg.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)