Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bergkvarabuss fortsätter på Gotland

Bergkvarabuss fortsätter verksamheten på Gotland. Foto: Bergkvarabuss.

Bergkvarabuss fortsätter verksamheten på Gotland efter att i juni ha avslutat sitt trafikavtal om linjetrafiken på ön. Under sommaren var Bergkvarabuss kvar på ön och körde kommersiell trafik: konferensgäster, kryssningsresenärer, idrottsföreningar och Destination Gotlands shuttlebuss i anslutning till Gotlandsfärjorna. Nu står det klart att Bergkvarabuss fortsätter på Gotland.

Med start i vecka 45 kommer företaget att ha buss och förare stationerade på ön.

– Många har hört av sig med en önskan att vi åter ska erbjuda möjligheter till möten och upplevelser med buss från Bergkvarabuss. Det är alltifrån myndigheter och organisationer till företag och privatpersoner och vi ser att det finns en marknad för oss på Gotland, säger Johan Salomon som är affärsområdeschef för skol- och beställningstrafik på Bergkvarabuss.

Taggat som: ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)