Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nobina Cares vd går till Coop

Tomas Hansson slutar som vd för Nobina Care. Foto: Nobina.

Tomas Hansson, vd för Nobina Care, slutar i april för att istället bli ny vd för Coop Norrbotten. Tomas Hansson började på Nobina 2015 och har varit vd för Nobina Care sedan 2022. Rekryteringen av en efterträdare har börjat.

− Även om det är några månader kvar vill jag varmt tacka Tomas för ett mycket bra arbete under sina år på Nobina. Tomas har genom höga ambitioner och starka värderingar, tillsammans med sina medarbetare lyft Nobina Care till nästa nivå, säger Henrik Dagnäs, koncernchef Nobina.

− Jag har trivts väldigt bra på Nobina. Tillsammans med ytterst kompetenta och engagerade kollegor har vi haft en mycket stark utveckling av både organisation och bransch. Jag är säker på att det bara är början på Nobinas resa inom den särskilda kollektivtrafiken. Nu ser jag fram emot möjligheten att lära mig en ny spännande bransch i Norrbotten där jag bor, säger Tomas Hansson, vd på Nobina Care.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)