Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Vy Flygbussarna Bra Miljöval

Nu certifierat som Bra Miljöval. Foto: Vy Flygbussarna.

Bussföretaget Vy Flygbussarna har nu fått Naturskyddsföreningens certifiering Bra Miljöval. Det är en oberoende miljömärkning av produkter och tjänster. En märkning med Bra Miljöval innebär att de klarar strikta miljökrav som kontrolleras och följs upp.

Vy Flygbussarna har certifieringen Bra Miljöval sedan den 19 december. Sedan 2014 har även Vy bus4you miljömärkningen. Det innebär att båda de kommersiella varumärkena inom Vy Buss nu har certifieringen.

– Det känns väldigt bra att alla resor med Vy bus4you och Vy flygbussarna är märkta med Bra Miljöval. Hållbarhet är, och har alltid varit en av våra viktigaste frågor och vi jobbar aktivt med att erbjuda resor med låg klimatpåverkan, säger Zakaria Abna-Aissa, affärsområdesdirektör Vy Buss kommersiella trafik.

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)