Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Högskolor fortsätter med Bergkvarabuss

Bergkvarabuss har vunnit fortsatt avtal med en rad högskolor i Stockholmsområdet. Foto: Ulo Maasing.

Flera högskolor i Stockholm fortsätter att samarbeta med Bergkvarabuss för sina bussresor. Det är KTH, Kungliga Tekniska Högskolan, som i samarbete med Stockholms universitet, Försvarshögskolan och Karolinska institutet har gjort en ny upphandling av busstransporter.

Även den här gången tilldelas Bergkvarabuss avtalet. Det innebär att företaget kommer att fortsätta att leverera busstrafik till lärosäten även under perioden 1 mars i år till slutet av februari 2026.

Avtalet innebär också en option på förlängning om 12 + 12 månader.

– Vi är glada att få fortsatt förtroende att utföra uppdrag åt högskolorna. Med utgångspunkt i vår moderna anläggning i Länna kan vi effektivt utföra den här typen av beställningsuppdrag, säger Dejan Krstic, affärschef för Bergkvarabuss region mitt

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)