Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

De kör Eurovisionsfolket

Taxiföretaget Cabonline ska köra delegater och VIP-personer i Malmö i samband med Eurovision Song Contest. Foto: Cablnline.

Över 100 000 besökare väntas till Eurovisionsfestivalen i Malmö den här veckan. Taxiföretaget Cabonline har fått uppdraget att sköta transporterna för tusen officiella delegations-medlemmar och mer än 300 VIP, inklusive sponsorer, SvT och EBU (den europeiska radio- och TV-unionen).

– Med en flotta på 200 fordon, inklusive tio toppklassade elektriska VIP-bilar, är vi redo att tillhandahålla miljövänliga och effektiva transporttjänster, säger Samra Galled, Area Manager för Cabonline Region South.

– Cabonline är glada över att kunna stödja denna spektakulära uppvisning av talang. Som samarbetspartner till Malmö stad är vi fast beslutna att marknadsföra Malmö som en förstklassig destination för internationella evenemang, säger Samra Galled.

Semifinalerna i årets Eurovision Song Contest äger rum den 7:e och 9:e maj, finalen den 10:e.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)