Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

SL-biljetter på nätet via Dibs

SL har valt leverantör av betalningslösning för internetförsäljning av biljetter. Foto: Ulo Maasing.

SL har valt leverantör av betalningslösning för internetförsäljning av biljetter. Foto: Ulo Maasing.

Storstockholms Lokaltrafik, SL, har nu valt vilket företag som ska få leverera betalningslösning för SL:s försäljning av periodbiljetter och påfyllning av reskassan via internet. Valet föll på Dibs med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark.

– DIBS betalningslösning gör det enkelt för våra resenärer att betala på vår webbplats. Vi ställer mycket höga krav på våra leverantörer när det gäller upptid och säkerhet och DIBS uppfyllde alla våra krav, säger Marika Lundvall, Affärsförvaltare Elektroniska Kanaler hos Storstockholms Lokaltrafik.

– Vi är mycket glada över att SL efter en mycket noggrann prövning valde DIBS betalningslösning för sina betalningar på nätet. Att vårt arbete med säkerhet och upptid uppmärksammas speciellt gör oss väldigt stolta. Det är en mycket fin och efterfrågad service SL ger till sina resenärer; att enkelt via nätet kunna fylla på sin reskassa eller köpa periodbiljett till sitt Accesskort säger Daniel Larsson, Chief Commercial Officer på DIBS Payment Services.

Share Dela

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)