Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nöjdare och nöjdare busspassagerare i Trollhättan/Vänersborg

Busspassagerarna i Trollhättan och Vänersborg blir allt mer nöjda. Foto: Västtrafik.

Busspassagerarna i Trollhättan och Vänersborg blir allt mer nöjda. Foto: Västtrafik.

Bussresenärerna i Trollhättan och Vänersborg blir alltmer nöjda, enligt de kundundersökningar som genomförts ombord på bussarna under årets första kvartal. Hela 95 procent av kunderna i området var nöjda med sin senaste resa. I Trollhättan och Vänersborg har kundernas betyg på senaste resan ökat från 85 procent vid den första mätningen 2011 till 95 procent för första kvartalet 2014.

– Det är en fantastisk utveckling och ett kvitto på att vi arbetar på rätt sätt med att utveckla och förbättra servicen till våra kunder, säger Roland Jenssen, trafikchef på Nobina och ansvarig för busstrafiken i Trollhättan och Vänersborg.

De flesta frågorna i kundundersökningen handlar om förarnas roll, exempelvis bemötande, trygghet ombord, kunskap, körstil och information vid förseningar och stopp. Det är frågor som Nobina arbetat fokuserat med och förarna får överlag mycket bra betyg från kunderna.

– Nu hoppas vi att fler ska upptäcka fördelarna med att resa med kollektivtrafiken i Trollhättan och Vänersborg. Kundernas svar ger oss också värdefull information om vad vi kan göra ännu bättre framöver, säger Attila Ungvari, busschef på Västtrafik.

Share Dela

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)