Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Skyddsombud: ”Ta debatten med SD – skyddsstopp inte OK”

En av de stoppade affischerna för Sverigedemokraterna. Ta debatten istället för att lägga skyddsstopp, manar skyddsombudet Daniel Hermansson i Östergötland.

En av de stoppade affischerna för Sverigedemokraterna. Ta debatten istället för att lägga skyddsstopp, manar skyddsombudet Daniel Hermansson i Östergötland.

Skyddsombuden vid Nobinas depå i Södertälje och Keolis i Söderhallen i Stockholms innerstad har lagt skyddsstopp som hindrar affischering med reklam för Sverigedemokraterna på ett antal bussar i Stockholm och Södertälje. Daniel Hermansson, skyddsombud i Motala, reagerar på stoppet.

Även om man inte håller med SD så undrar jag vart demokratin tagit vägen?

Detta är verkligen inte en demokratisk väg och som fackförbund ska man vara politiskt neutral anser jag.

Och som ni gör nu att lägga skyddsstopp för trafik av bussar med affischer för SD är  verkligen inte demokrati.

Snacka om Gratis mediareklam för SD.

Varför inte ta debatten med dem och slå hål på deras argument?

Detta är bara att spela dem i händerna.

Samma misstag som gjordes med clownerna Ian o Bert görs nu om, skillnaden nu är att SD är smartare än clownerna så dom kommer inte försvinna.

Nä, enligt mig så är detta odemokratiskt agerat och nått jag inte trodde kommunal skulle stå bakom och acceptera. Kan bara undra vart budskapet allas lika värde som kommunal ropat tagit vägen? vi är alla lika mycket värda oavsett nationalitet, vilket parti vi röstar på. Eller?

Så med detta budskap som kommunal givit så ska det ju inte vara affischer från varken socialdemokraterna, moderaterna, centern eller några andra partier på bussarna

Risken finns ju att en ”moderat” t.ex kommer in i en buss med reklam för socialdemokraterna och börjar bråka med chauffören för att det fel reklam.

Eller?

Med vänliga hälsningar
Daniel Hermansson, skyddsombud

Skriibenten är skyddsombud vid Kommunal och busstrafiken i Motala  i Östergötlands län

Share Dela

Taggat som: , , , , , , , ,

1 kommentar »

  1. Helt korrekt resonemang eftersom Politiska budskap alltid retar någon , fråga ledningen för MAX och MC Donalds,. Om personalen röstar på de rödgröna alternativet så förlorar dom jobbet. Alltså bör rödgröna budskap reta upp dessa om dom är resenärer. Detsamma gäller om moderaterna har sitt Politiska budskap. Sjuka och arbetslösa drabbas hårt av Alliansens politik och därmed blir sjuka och arbetslösa upprörda av budskapet. Var konsekvent om du är skyddsombud eller tillåt politiskt budskap från alla Partier i Riksdagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)