Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

De vill få bussresenärer att reflektera

Nobina och Västtrafik genomför under två veckor en kampanj för att kunderna ska bära reflex i höstmörkret. Bild: Västtrafik.

Nobina och Västtrafik genomför under två veckor en kampanj för att kunderna ska bära reflex i höstmörkret. Bild: Västtrafik.

Bussoperatören Nobina och Västtrafik vill att resenärerna ska reflektera mer i höstmärkret. Därför genomför man nu en kampanj för att få fler kunder att använda reflexer: ”Vi vill se mer av dig”. Kampanjen pågår under två veckor och består av både annonsering och utdelning av reflexer.

– Vi vill visa vår omtanke om kunderna och samtidigt öka medvetenheten om hur viktigt det är att bära reflex för att synas i mörkret. Dessutom är det viktigt att kunder som väntar vid en hållplats gör sig synliga för föraren i god tid, säger André Sellén, trafikchef på Nobina i Skaraborg.

Under denna och nästa vecka delar Nobinas kundvärdar ut reflexer till resenärerna vid Resecentrum i Skövde, Falköping, Lidköping och Mariestad. Dessutom kommer förarna dela ut reflexer till kunder ombord på vissa avgångar

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)