Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Svensk Kollektivtrafik växer

Nya medarbetare hos Svensk Kollektivtrafik: Mattias Adell och Lars Sandberg.

Nya medarbetare hos Svensk Kollektivtrafik: Mattias Adell och Lars Sandberg.

Branschorganisationen Svensk Kollektivtrafik växer. Efter sommaren får organisationen två nya medarbetare, Mattias Adell som ska arbeta som affärsutvecklare och Lars Sandberg som är engagerad som analytiker. Båda kommer närmast från järnvägssektorn.

För företagare i bussbranschen är Lars Sandberg mest välkänd. Han kommer närmast från Branschföreningen Tågoperatörerna där han har varit utredare och innan dess arbetade han i konsultföretaget WSP. Dessförinnan var han anställd i Bussbranschens Riksförbund, BR, som sedermera blev Sveriges Bussföretag.

– Jag ser verkligen fram emot att vara med och utveckla och stärka Svensk Kollektivtrafik. Mina erfarenheter från Riksdagen, Stockholms läns landsting, flera branschorganisationer och från tiden som kollektivtrafikkonsult tror jag kommer väl till pass för branschorganisationen och dess medlemmar, säger han till Svensk Kollektivtrafiks nyhetsbrev.

Lars Sandberg börjar sin nya anställning den 1 september.

Redan den 10 augusti börjar Mattias Adell, som närmast kommer från Jernhusen där han varit försäljningsansvarig och projektledare inom Affärsområde Stationer.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)