Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Förra fördubblingschefen blir konsult för offentlig sektor

Charlotte Wäreborn blir konsult. Foto: Ulo Maasing.

Charlotte Wäreborn blir konsult. Foto: Ulo Maasing.

Charlotte Wäreborn, tidigare vd för bland annat Svensk Kollektivtrafik och det kontroversiella ”fördubblingsbolaget” X2AB blir konsult med inriktning på offentlig sektor på konsultföretaget Effect Management. Företaget har kontor i Karlstad och Stockholm.

Charlotte Wäreborn tillträder sitt nya uppdrag denna månad.

Hon har tidigare, innan hon kom till kollektivtrafikbranschen, bland annat varit landstingsdirektör i Jämtland. Vid sidan av arbetet på Effect kommer Charlotte Wäreborn att fortsätta sitt styrelseengagemang i SAMOT vid Karlstads universitet, Södersjukhuset och Trafikverket.

– Jag kommer att hjälpa och stödja kommuner, landsting, myndigheter och regioner i frågor som rör välfärdsområdet, kärnverksamheter inom den offentliga sektorn, infrastruktur och kommunikationer. Frågor som rör samarbete forskning, offentliga och privata aktörer för att vidareutveckla svensk konkurrenskraft på arbetsfält som intresserar mig mycket, säger Charlotte Wäreborn.

Taggat som: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)