Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Västtrafik flirtar med 200 000

Föremål för Västtrafiks kampanj. Foto: Västtrafik.

Föremål för Västtrafiks kampanj. Foto: Västtrafik.

Västtrafik gör nu en storsatsning på att locka bilister till kollektivtrafiken. 200 000 hushåll i Västsverige får nu ett erbjudande om att provåka gratis med kollektivtrafiken under två veckor. Kampanjen vänder sig till bilister med målet att få fler att välja ett mer hållbart resande. Erbjudandet som börjar skickas ut den här veckan går till bilpendlare i hela Västtrafiks område.

– Den som alltid tar bilen har kanske sällan reflekterat över sitt eget resande eller över bilens negativa inverkan på miljön. Genom provåkarkampanjen ger vi bilister möjlighet att både tänka till och prova på. Vi vet att det är ett framgångsrikt sätt att locka nya kunder, och med den här kampanjen räknar vi med att få 10 000 nya resenärer som också stannar kvar och fortsätter åka med oss, säger Lars Backström, vd för Västtrafik.

En nyhet i höst är att det blir möjligt att välja att få sin provåkarbiljett digitalt i appen Västtrafik To Go. Detta gäller för den som ansöker via Västtrafiks hemsida eller digitala annonser.

Västtrafik har också gjort en video om kampanjen:

Share Dela

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)