Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Klappsamarbete mellan hotell och kollektivtrafik

Ett av Malmös Clarionhotell, Skånetrafiken och Nobina ordnar klappjakt på stadsbussar. Bild: Clarion Hotel Malmö Live.

Ett av Malmös Clarionhotell, Skånetrafiken och Nobina ordnar klappjakt på stadsbussar. Bild: Clarion Hotel Malmö Live.

Nu lackar det mot jul – och nu börjar olika PR-grepp inför julen att lanseras. I år ska Skånetrafiken, Nobina och Clarion Hotel Malmö Live samarbeta om en klappjakt, lördag den 3 december. 100 julklappar ska då ligga gömda ombord på Malmös gröna stadsbussar.

Klapparna ligger gömda i stadsbussarna och jakten startar klockan 8 och avslutas klockan 16. I varje klapp ligger ett vinstbevis som måste bytas till det riktiga priset på hotellets glöggmingel 16:00-20:00 lördagen 3 december.

En övernattning i hotellets Zlatansvit, middagar, brunch, presentkort, smycken och annat ligger gömda i klapparna.

I våras genomförde Clarion en äggjakt inför påsken. Nu går man alltså vidare med klappjakt på stadsbussarna.

– Vi hoppas att Clarions evenemang ska locka bilister att testa på att åka buss och uppleva nya delar av Malmö, för detta kommer nog att bli den mest spännande bussresan man har gjort. Ett tips till alla som deltar är att ladda ner Skånetrafikens app och hoppa på alla linjer som man annars inte brukar åka med, säger Hanna Ortman, Marknadsförare på Nobina som kör stadsbussarna på uppdrag av Skånetrafiken.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)