Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Premiär för Taxi Stockholms nya Norrlandsföretag

Taxi Luleåbaserade Svea Taxi Norrbotten har premiär på måndagen.

Taxi Luleåbaserade Svea Taxi Norrbotten har premiär på måndagen.

På måndagen lanseras Taxi Stockholms nya satsning i Norrbotten, Svea Taxi Norrbotten. I somras köpte Taxi Stockholm Luleåbaserade Sexans Taxi som nu nylanseras under namnet Svea Taxi Norrbotten med ett tjugotal bilar men med starka tillväxtambitioner.

Inte minst siktar man in sig på den dryga miljon flygresenärer som varje år reser mellan Arlanda och Luleå och som man nu vilkl kunna erbjuda marktransport i båda ändar av flygresan.

– axi Stockholm förvärvade bolaget för att stärka upp närvaron av nätverket Svea Taxi Allians i Norrbotten. För vår del är det väldigt viktigt att kunna erbjuda våra kunder en resa i båda ändarna av flygresan, säger Johan Lagerhäll, VD på Taxi Stockholm.

Tony Havo på Svea Taxi Norrbotten, tidigare Sexans Taxi, ser att bolaget kommer att behöva knyta många fler åkare och förare till sig det närmaste året.

– Efterfrågan är i nuläget större än vad vi klarar av med det 20-tal taxibilar som idag ingår i bolaget. Vi planerar att öka antalet rejält det närmaste året, säger Tony Havo.

Taggat som: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)