Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Starkt uppåt för bussar i Västerbotten

Allt fler tar bussen i Västerbotten. Foto: Ulo Maasing.

Allt fler tar bussen i Västerbotten. Foto: Ulo Maasing.

Bussresandet i Västerbotten har haft en stark utveckling under 2016. Under 2016 ökade antalet resor med buss i Västerbottens regiontrafik med över fem procent. Som vi tidigare har rapporterat hade Umeå tätortstrafik, Ultra, en resandeökning på 15 procent förra året.

– Det är ett fantastiskt resultat och det sporrar oss att bli ännu bättre och att höja målsättningarna. Våra trafikföretag i länet är fantastiskt duktiga och tillsammans jobbar vi för att allt fler Västerbottningar ska kunna känna att kollektivtrafiken är det naturliga valet, säger Harriet Söder, vd för Länstrafiken i Västerbotten AB.

Share Dela

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)