Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Mer infotainment på Malmöbussar

Fler stadsbussar i Malmö får infotainmentsystem.

Fler stadsbussar i Malmö får infotainmentsystem.

Skånetrafiken investerar nu i en utökning av infotainment i ytterligare 53 av stadsbussarna i Malmö. Från företaget MultiQ har man därför beställt system och skärmar för ett ordervärde på cirka 3,1 miljoner kronor.

Utrustningen ska användas till att ge resenärerna en kombination av information och underhållning.

– Intresset för digital kommunikation inom kollektivtrafiken ökar i hela Norden och Skånetrafiken är en av de ledande inom detta område. Vårt samarbete med Skånetrafiken har pågått under flera år och vi är stolta över att vara en del i deras arbete för att höja reseupplevelsen för passagerarna,  säger Lars Pålsson, tillförordnad vd på MultiQ.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)