Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Samres fortsätter med anropsstyrt i väst

Samres fortsätter att driva Västtrafiks kund- och resetjänst för anropsstyrd trafik. Foto:Thomas Harrysson.

Västtrafik har nu avslutat sin upphandling av kund- och resetjänst för anropsstyrd trafik, den tidigare beställningscentralen. Resultatet av upphandlingen är att den nuvarande entreprenören Samres får fortsätta i ytterligare fyra år från och med den 4 mars 2019.

Uppdraget sköts från Skövde, Dakar i Senegal och Chisinau i Moldavien.

Kund- och resetjänsten hos Västtrafik vänder sig bland annat personer som behöver vård- eller färdtjänstresor men också till personer som vill beställa resor med närtrafiken.

I det nya avtalet har Västtrafik ställt högre krav på service till kunder som har särskilda behov och som reser regelbundet. Dessa kunder kommer att kunna beställa sina resor av utvalda personer med specialkompetens. Syftet är enligt Västtrafik att skapa större kontinuitet och trygghet för dessa kunder och deras resor.

— Vi är glada för att vi får fortsätta vårt samarbete med Samres. Under de år vi har arbetat tillsammans har de hela tiden sett till våra kunders bästa och vi är säkra på att de även framöver kommer att göra allt för att ta väl hand om dem, säger Gunilla Wicktor, kundansvarig för Västtrafiks Anropsstyrda trafik.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)