Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Utökat stöd för turist- och beställningstrafik

Mikael Persson branschutvecklare för turist- och beställningstrafik på Sveriges Bussföretag. Foto: Ulo Maasing.

Sveriges Bussföretag utökar sitt medlemsstöd för turist- och beställningstrafik. Det utökade stödet presenteras på Busstorget på Selma Spa i Sunne som inleds på fredagen. Det utökade stödet vänder sig dels till beställare av turist- och beställningstrafik, dels till medlemsföretag i Sveriges Bussföretag.

För beställare finns foldrarna ”Boka bra buss” och ”Bussresor för barn och ungdomar”. Foldrarna ger tips och råd till beställare om vad de bör tänka på när de beställer bussresor för att resan ska bli trygg, säker och trevlig. I foldrarna finns också en länk till Sveriges Bussföretags medlemsregister. Syftet är att göra det lättare för beställarna att komma i kontakt med medlemsföretagen.

För Sveriges Bussföretags medlemmar har informationen utökats med olika checklistor och säkerhetsfoldrar för att skapa bra, säkra och trevliga resor för alla resenärer. Informationen om avtal och villkor för medlemmar har uppdaterats och det finns nu också information om medlemsförmåner.

– Vår databas ”Bussregler land för land” innehåller information om vilka regler som gäller i alla europeiska länder och är en av våra mest besökta sidor på webben. Vi uppdaterar den kontinuerligt, säger Mikael Persson branschutvecklare för turist- och beställningstrafik på Sveriges Bussföretag.

– Det känns mycket bra att kunna presentera ett bättre och mer professionellt material som både stödjer beställare av turist- och beställningstrafik och våra medlemmar som utför bussresorna, säger Anna Grönlund branschchef och vice vd på Sveriges Bussföretag. Det nya materialet finns nu på Sveriges Bussföretags webb.

Taggat som: , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)