Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Elbussar och kunder i fokus på gratis mikroseminarier på Persontrafik

Transdevs fleet manager Johnny Struwe, här vid en av de elbussar som rullar i Eskilstuna, håller i ett av mikroseminarierna i Transdevs monter på Persontrafikmässan. Foto: Ulo Maasing.

Buss-, tåg- och båtoperatören Transdev kommer på årets Persontrafikmässa att bjuda på fria mikroseminarier, alltså korta föredrag, i sin monter. Experter från Transdev kommer där att dela med sig av sina erfarenheter och innovationer, både från Sverige och internationellt. Elbussar, kundnöjdhet och kundupplevelser tillhör det som tas upp.

– I vår monter kommer vi att presentera våra kollektivtrafiklösningar från Sverige och andra delar av världen. Vi kommer också ge möjlighet till våra besökare att testa några av våra innovationer som Lumitrack och Önskelinjen, två lösningar vi har utvecklat i syftet förbättra kundupplevelsen och kundnöjdheten, säger Eva Tiséus, Marknads- och Kommunikationsdirektör på Transdev Sverige AB.

Varför gick det som det gick med Flygbussarna Door to Gate? Merresors vd John Strand analyserar på Persontrafik. Foto: Ulo Maasing.

– Varje dag mellan klockan 11 och 15 startar vi korta föredrag om vårt arbete för en ständigt förbättrad och utvecklad kollektivtrafik. Vi hoppas kunna ge intressanta insikter till våra partner, kunder och besökare. Transdev är idag den enda transportoperatör som kör buss, tåg, spårvagn och båt samtidigt som vi verkar inom både upphandlad och kommersiell trafik.

Bland annat kommer man att dela med sig av erfarenheterna från den största elbussflottan i Europa, lärdomar av satsningen på Door to Gate som tvingades till nerläggning samt fördelar och utmaningar med elbussar.

Persontrafikmässan äger rum på Stockholmsmässan den 22 – 24 oktober.

Här kan du ladda ner programmet för Transdevs mikroseminarier.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)