Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Brand i bussdepå i Stockholm

Det välkända Hornsbergsgaarget i Stockholm brinner sedan måndagsförmiddagen. Foto: Ulo MAasing.

En stor bussdepå på Kungsholmen i Stockholm brinner sedan måndagsförmiddagen. Depån används av bussoperatören Keolis. Räddningstjänsten i Stockholm larmades till platsen vid 10.30-tiden på förmiddagen och räknar med att behöva arbeta på platsen till sent på eftermiddagen. Räddningstjänsten skickade fem stationer till platsen, det välkända Hornsbergsgaraget i Stockholm.

Enligt Storstockholms Brandförsvar brinner det i takkonstruktionen på bussdepån som är en äldre byggnad. Ingen människa har skadats och bustrafiken i Stockholm påverkas inte under dagen eftersom inga bussar finns inne i garaget där takarbeten pågick.

Rökutvecklingen från branden är omfattande.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)